C.A.R.T.S.

C.A.R.T.S. staat voor Creative Attraction, Recreation and Tourism Support en is een zusterbedrijf van Van Assendelft & Partners. CARTS werd in 2002 opgericht om van projecten waarvoor Van Assendelft & Partners adviseerde, ook daadwerkelijk de uitvoering te doen.

Enkele voorbeelden van projecten die CARTS in de afgelopen jaren uitvoerde:

MOSAE MAGUS TRAJECTUM

in 2005, 2008, 2010, 2012 organiseerde CARTS in opdracht van de Stichting Mosae Magus Trajectum zogenaamde wandelnetwerk evenementen. Bij deze evenementen werd steeds voor ongeveer 85 ondernemers en topmanagers uit de regio Nijmegen een driedaagse wandeltocht georganiseerd. Tijdens de informele wandelingen ontstonden tal van vriendschappen tussen de deelnemers en ontstonden ook tal van nieuwe economische initiatieven op basis van ideeën die onderweg ontstonden. Het rendement voor elke deelnemer bleek enorm hoog. Naast het wandelprogramma overdag werd elke avond een fantastisch avondprogramma georganiseerd. In 2014 zal een nieuw wandel-netwerk evenement plaatsvinden. Deze vijfde editie brengt het gezelschap naar Bilderberg Kasteel Hotel Vaalsbroek van waaruit gewandeld wordt naar Heerlen, Maastricht en Tongeren. Omdat het eerste wandel-netwerk evenement ook in Limburg plaatsvond is gekozen voor de titel 'De Cirkel is Rond!'

Onderaan deze pagina vindt u een voorintekenformulier voor deze vijfde editie van 'Mosae Magus Trajectum'.

BURN

In opdracht van de Gemeente Nijmegen en het ROC-Nijmegen bedacht CARTS in 2008 een concept voor een groots spektakel met als thema 'tolerantie'. In de vorm van een groots popconcert op de befaamde Goffertweide werd het evenement voor duizenden jongeren uitgevoerd.

VvAA North Sea Jazz

In opdracht van de VvAA organiseerde CARTS in samenwerking met MOJO  in 2009 ter gelegenheid van het 85 jarig bestaan van de VvAA een speciale avond waarbij in AHOY een hele extra avond van het Beroemde North Sea Jazz Festival werd veastgelegd. Meer dan 15.000 leden van de VvAA genoten op 9 juli 2009 van sterren als George Benson, Solomon Burke, Sije Nergaard, Wouter Hamel, Candy Dulfer, New Cool Collective, Randy Crawford en Leoni Jansen & Friends.

Phantasialand

Van 2004 tot en met 2007 verzorgde CARTS alle marketing, communicatie, sales en PR voor attractiepark Phantasialand op de Nederlandse markt. In deze periode werd het bezoekersaantal vanuit Nederland aan het Duitse park in Brühl bij Keulen verdubbeld en kreeg het park veel publiciteit in de Nederlandse media.

Limburg Paviljoen Floriade Haarlemmermeer

In 2002 realiseerde en exploiteerde CARTS het Limburg Paviljoen op de Floriade in Haarlemmermeer. Het paviljoen kreeg de vijfde prijs van de organisatie van de Floriade toebedeeld. Van de 2.3 miljoen bezoekers aan de Floriade bezocht niet minder dan 1.6 miljoen bezoekers het Limburg paviljoen. Naast een filmimpressie van de provincie, haar prachtige steden en landschap en een expositie van tal van typisch Limburgse streekproducten, vonden in het paviljoen vele optredens plaats van Limburgse muziek- en theatergezelschappen. Het project bestond uit een hechte samenwerking tussen Nederlands Limburg en Belgisch Limburg.

Foto's

Social media

Blog

Volg al het laatste nieuws op onze blog. Klik hier.

Adresgegevens

Molenveldlaan 272
6523 RR Nijmegen

M. +31 (0)653 912 988
E. r.van.assendelft@me.com E. info@vanassendelftpartners.nl